diumenge, 12 de juliol de 2009

NOVA IMATGE, NOVA ETAPA

M'ha costat, però desprès de 7 mesos de silenci blocaire he decidit tornar a engegar "Land of the free"!

Així que aquí estic de nou, sense gaires promeses (que desprès quedem malament :p) però amb ganes de tornar, més que res perquè em feia pena deixar el bloc així, abandonat...

He rentat una mica la cara al bloc, amb disseny i plantilla nous, i m'agradaria poder dir que torno amb ganes d'engegar una nova etapa, tant a la meva vida real com a la virtual. El fet de pensar de tornar a escriure al bloc em va plantejar el veritable sentit de tenir-lo. No m'agradaria que fos un lloc on he d'escriure per obligació (nomes per mantenir-lo) com he tingut la sensació moltes vegades. Nomes m'agradaria que tornès a tenir el sentit original que per mi tenia. Parlar del que em preocupa, el que em passa pel cap, els reptes, les il·lusions, els somnis, etc. No sé si algú se'n recordarà, dels que em seguien a l'altre bloc, quan postejava per dir que tenia el repte de fer una d'aquelles caminades tant llargues de resistència... i tot se m'enfocava a aconseguir el que em proposava...

Bé doncs ha plogut bastant des d'aquells posts. Allò era una Unmei (tot i que crec recordar que el meu nick llavors era Luthien) una mica insegura, que necessitava el bloc com a una via d'escapada a la vida real. Luthien va passar per una etapa de canvis molt important a la seva vida, i canviant-se el nom a Unmei va decidir acabar una relació sentimental d'uns 9 anys i marxar del Berguedà a Dublín - Irlanda. Aquí, a Irlanda, moltes n'han passat. Molta inseguretat i molta por, però a la vegada una descoberta de coses noves, amics i un canvi definitiu de vida. Però Unmei a Irlanda també ha passat per una evolució: de sortir gairebé els 7 dies de la setmana i estar en totes les festes i saraos de Catalans a Dublín, a fer una vida més tranquila, estant una relació estable (doncs 1 any i mig sortint amb un noi irlandès), treballant i estudiant, i més similar a la que feia a Catalunya quan es deia Luthien. I si hem de parlar de seudònims, potser aquesta etapa no seria ja ni la de Luthien, ni la d'Unmei, si no la de la Noemí, ja que crec que ja s'ha perdut el sentit d'amagar la identitat real sota un seudònim. Tot i així, per questió de mandra bàsicament i per no liar gaire al personal, continuaré postejant com a Unmei. ;)

Bé doncs... així que tornem a estar aquí! I amenaço amb tornar a escriure tots els maldecaps i històries que tingui, i a fer visita i recompte dels blocs que seguia, i en definitiva tornar a estar viva pel mon blocaire!

Per finalitzar aquest primer post de re-obertura, us poso algunes imatges que aquest bloc ha tingut, ja sigui en la etapa actual a blogger, o a l'antic bloc a blocat.

Enjoy!

Última imatge del bloc (2008-2009):

Imatge de Land of the free a blocat (2007 ?):


Alguns dels baners que vaig utilitzar a blocat (2005-2007):
Continuarà...

6 comentaris:

yvonne,  12 de juliol de 2009 a les 23:38  

Segueix així Noemí!!

George Guinness 13 de juliol de 2009 a les 13:43  

Ben tornada, Unmei!

Feia mesos que em preguntava què se n'hauria fet de tu, m'alegre de veure que continues gaudint de Dublín i dels irlandesos ;-) .


Besets, bonica!

Pedra Lletraferida 13 de juliol de 2009 a les 19:10  

Endavant doncs, Noemí! Per aquí ens retrobarem! Besets! ;-)

Unmei 13 de juliol de 2009 a les 22:39  

Merci Yvonne!! Aviam quan quedem eh?

George Guinness!!! Moltes gràcies!! Continuem vius si!! Aviam si ara m'engresco a continuar la vida blocaire! ;)

Pedra! Enhorabona per la uni!! Ens llegim! ;)

apocalipshit,  13 de juliol de 2009 a les 23:05  

Oh my god. I can't believe this, She's alive!!!! :D

Salut!!!!

Unmei 15 de juliol de 2009 a les 19:20  

Uoo apocalipshit!! tu també aquí??? :D

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP