dilluns, 25 d’octubre de 2010

Amb ganes de tornar a blogejar

Sempre que em miro el facebook o vaig a espetegar a blocs d'amics blocaires em pica el cuquet de: i perquè no tornar a escriure al meu bloc?
I me'n adono que si no escric al bloc més sovint és ben bé per mandra. I per bé que no goso dir que l'he abandonat (perquè encara hi escric 3 vegades a l'any) si que hauria de començar a admetre-ho. Com totes les malalties i addicions, sóc addicta a la mandra que m'impedeix escriure al meu bloc... :P
També em sap greu d'escriure aquest post, reflexionant sobre perquè no escric, i sobre la mandra que em fa. I sé que acabaré el post tornant a prometre quelcom que no vull prometre aquest cop: ara sí que va la de debò! Ara si que escriuré molt sovint! Un post per setmana mínim, 0... un post per mes mínim també estarà bé, no? O cada 2-3 mesos?
I sempre me'n adono que no puc prometre-ho, perquè sona ja fals desprès de tantes vegades de dir-ho...
I per acabar d'arrodonir-ho, sempre penso: i si li canvio l'aspecte al bloc? així semblarà que "enceto" una nova temporada. Però, un altre cop, m'estic enganyant, i l'última vegada que vaig fer un rediseny (juliol del 2009), la meva "nova temporada" devia costar com de 3-4 posts en més d'un any. Tot un rècord! Si!

Així que, em conformo amb que avui se m'ha acudit que podria escriure tot això que passa pel meu cap, i valorar el disseny del bloc que fa més d'un any vaig estrenar.

Continuarà... (espero, no prometo)

3 comentaris:

Edu,  27 d’octubre de 2010 a les 10:13  

T'entenc perfectament... Tot i que no he escrit mai "properly" en un blog, em passa una cosa semblant amb les fotos...

http://www.flickr.com/photos/eduitor/3177611016/

Ultimament vaig molt "uuuffff" quan penso en fotografia.. a veure si m'hi torno a posar... ;-)

Voltaire- 27 d’octubre de 2010 a les 19:25  

Hello dear! A mi em ve a passar el mateix, tant puc escriure una entrada al dia durant uns dies com estar-m'hi uns quants mesos sense passar "per casa".

Per això jo el bloc el tinc per a mi, per anar anotant allò que em passa o que em passa pel cap o que li passa a algú proper. Moltes vegades he recuperat receptes d'ell o alguna d'aquelles coses meves.

El millor és fer allò que ve de gust quan ve de gust.

Ah! Tinc més blocs! I també escric de tant en tant, quan ve la inspiració o quan descobreixo alguna cosa que val la pena deixar enregistrada (per mi)

Take care X@

nimue 31 d’octubre de 2010 a les 19:20  

igualent t'esperarem a veure què ens expliques!! :))

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP