diumenge, 25 d’octubre de 2009

Recuperant hobbies!

El proper gener farà 4 anys que vaig venir a Irlanda. La meva vida ha canviat moltíssim durant aquests anys: les meves aficions, la feina, els cercles d'amistats, i en general tota la dinàmica diària. No entraré a debatre si és millor o pitjor que abans... sempre hi han coses noves i bones que ara faig que abans no feia, i a l'inversa. Evolucionar i canviar és senyal de bona salut d'estil de vida! :)

Bé doncs, tot i aquests canvis d'aquests gairebé 4 anys, últimament no faig sinó tornar al passat. M'explico: estic tornant a les meves antigues aficions. Sembla curiós? Jo diria que no... hi han coses que sempre formen part de la nostra personalitat i gustos.

Així doncs aquí va:

A RETURN TO MY PAST HOBBIES:

- CAMINADES:
Sí!!!! Gairebé 4 anys desprès d'aterrar a Irlanda per fi trobo una companya per anar a caminar! La Karolina, una amiga polonesa! Ara ens hem posat la fita d'anar cada cap de setmana, i realment estic molt emocionada! Crec que em tornaré a posar algun repte de fer alguna d'aquelles marxes de 80 km, quan estigui més en forma, clar! ^_^`
I perquè he trigat tant a tornar a caminar? Doncs per mandra, no tenir ningú que s'engresqués amb mi, el no coneixement dels llocs a on anar... moltes les excuses.
Ara encara tenim l'impediment de no tenir cotxe, però de moment son moltes les rutes de muntanya, de la plana o de la costa que trobem accessibles amb transport públic. Hi ha llocs maquíssims!

Demà per exemple ens ha anem a caminar aquí:

Bray head, foto extreta de http://homepage.eircom.net/~seanjmurphy/scenes/

- SUBMARINISME:
Sí!
Encara no he fet cap immersió pròpiament dita, però m'he apuntat a una escola de Scuba-diving. La setmana que ve vaig a fer una lliçó de repàs a la piscina... i a la primera excursió que organitzen me'n hi vaig! Farà com uns 3 anys que no faig submarinisme, i em fan una mica de respecte les aigües tant gelades de per aquí... però amb ganes i un bon tratge de neoprè no hi hauria aigua que se'm resisti! :p
Us mantindré informats sobre aquesta!

La única foto que tinc meva fent submarinisme, al Carib, abril del 2005...

- MANUALITATS, DIBUIX...
Quan vivia a Cat, pintava miniatures del Games Workshop, feia manualitats i em passava hores dibuixant històries i fent gargots vaja. Aquí a Dub, ja sigui per la manca de ganes i perquè sempre he escollit sortir al pub per davant d'altres activitats que no he fet gairebé res de la meva vessant "artística" (sempre d'estar per casa, no us cregueu ara!).
Doncs en les últimes setmanes, m'he animat a agafar el llapis i els retoladors un altre cop! El tema de les manualitats encara em resulta poc accessible (ni lloc per fer-ho, ni tendes per comprar material, ni idees!), però en canvi m'he enrecorda't dels bons moments que passava dibuixant en paper, escoltant música, i relaxant-me durant algunes hores...

Això és un pessebre inspirat en "Hobbiton", una de les meves últimes frikades de manualitats que vaig fer, al octubre- desembre del 2005? Ni me'n recordo...

Així que aquí estem recuperant aficions, omplint els espais, fent moltes activitats... Tot compaginant-ho amb la feina i la carrera! Es ben bé que odio avorrir-me!

To be continued...

4 comentaris:

nimue 25 d’octubre de 2009 a les 21:22  

ooh! i sembla que va ser ahir que vas decidit marxar a Irlanda! me'n recorde perfectament d'aquella època!! sembla que la cosa ha anat bé i si ara a més tornes a fer aquestes coses que t'agraden... millor encara! B7s!

apocalipshit,  26 d’octubre de 2009 a les 12:06  

Quatre anys???? Nena, m'has fet sentir vell en dues paraules XD

S'entén que tot et va de meravella per terres verdes :)

Salut!

Anònim,  26 d’octubre de 2009 a les 20:22  

aquellos maravillosos años.
fdo: fundi´s girlfriend.

Ramon Aladern 28 d’octubre de 2009 a les 19:13  

Sí, sembla que va ser ahir i ja han passat quatre anys. Encara recordo quan en un post mencionaves per primer cop el tema d'Irlanda. Crec que també demanaves consell. Em sembla que et vaig posar un comentari que deia que hi havia un noi que escrivia un blog des d'allà i potser te'n podria fer cinc cèntims. Parlem de "Mosaic de Paraules al Vent".
També m'agrada que tornis a caminar. Ja saps que és una de les meves dèries, caminar. Quan estiguis en forma t'apuntes a alguna d'aquelles marxetes de resistència que fem per aquí. Igal et segueixo.
;)
Petons!

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP